Denne video er en forsmag på kurset. Start kurset for at se alle lektioner og hente kursusmaterialet.

Om kurset

Udgivet d. 2023-09-05

Sådan mindsker du dine irritationer

Varighed 29 minutter

Sådan mindsker du dine irritationer som lærer, pædagog eller leder i de danske skoler og institutioner. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Søren Lynge kommer med evidensbaserede værktøjer og erfaring fra over 3.000 afholdte foredrag, hvor han giver indsigt i strategier for at få en dagligdag med positiv tænkning og overskud.

Læringsmål

  • Indsigt i strategier til adfærdsændringer 
  • Værktøjer til at bevare overskud og tænke positivt

Målgruppe

Kurset henvender sig til lærere, pædagogisk personale, skoleledere og andre i kommunen med interesse for emnet.

Lektioner

1.  Kognitiv færdighedstræning

I denne lektion kommer vi ind på hvordan man kan styre sin tankegang og redskaber man kan bruge til at få kontrol over negative tanker.

9 minutter

2.  Konfronter dine problemer

De problemer man har i denne uge er ofte de samme man har i næste uge. Derfor taler vi i denne lektion om det at identificere sitationer og personlighedstyper der trigger dig, for at lære at bedre kunne undgå eller tilgå disse.

6 minutter

3.  Kend dine advarselssignaler

I denne lektion gennemgår vi hvordan du kan tilgå dine tanker og situationer for at undgå stress og udvikle sine socialer færdigheder som er gode at udvikle for at få det bedre.

11 minutter

4.  Løsningsfokuseret tænkning

Vi kommer i denne lektion ind på gode råd til hvordan man kan tæmme sine bekymringstanker så man kan komme over i løsningsfokuseret procestænkning i stedet for stressfokuseret procestænkning.

4 minutter

Sådan mindsker du dine irritationer

Søren Lynge

Søren Lynge

Leder af virksomheden "Center for Kognitiv Udvikling”

Søren Lynge er BA i pædagogik med psykologisk overbygning, forfatter, foredragsholder og ekspert i mental sundhed samt leder af virksomheden "Center for Kognitiv Udvikling”.